Nothing's good.

Assalamualaikum..

Hidup aku kembali lagi.
Apsal aku ckp macam tuh? Suke ati la.
Cm bese, Ahad ari tu aku ta tido.
Layan lagu la pebende entah lagi.
Buat account Facebook.
Tapi Facebook entah ape2..
SuperDuper bosan n tak adventure.
Boleh tulis ape je la.

Isnin ari tu, aku Khalid ngn Shafiq buat presentation
pasal kje sivik. Isu alam sekitar, pemanasan global.
Kitorang klau bleh ta nak plih isu ni.
Sebab common sngt. Tapi oleh krane ssuai ngn condition skrng,
so plih je la. Lagi pon senang nak cari bahan.
Pastu cikgu sruh buat forum. Aku memang ta bleh na main2.
Aku prefer serious. Tapi tau2 je la khalid ngn shafiq ni.
Buat forum main2. So aku macam nak terikut tapi aku memang ta boleh.
Aku bukan ape, aku rase macam dri aku ni dibenci
sume audience kt depan aku sebab aku macam jadi budak bajet.
Aku ta nak ar macam tu.
Lepas tu mase turn aku nak terang kan pasal cara mngatasi,
aku macam ta bersemngt tetibe lepas aku terfkir sesuatu.
Apsal entah. Aku pon tak tau ar.

Semalam mase waktu PJ, main bola.
Pastu Shafiq injured. Alahai, sian member aku sorang ni.
Tapi aku ngn Khalid agak selfish seyh.
Habis tu da shafiq ckp sroh gerak dlu.
Pastu kitorang siap ckp Shafiq budak tempang plak tuh.
Ish ish ish. Jahat seyh kitorang. Sorry ar gurau2.
Hahaha. Chill chill suda.
Mase Math gi blik syarahan.
Pastu Iwan jalan2, ckgu Salleh ckp,
tu jalan2 tu ilmu die da jadi da.
Hahaha. Skrng ape2 dak2 ni ckp macam tu.
"Ilmu die da jadi da"

Tadi plak, aku dtg lmbt sket.
Pastu mase nak naik kls dari pimpunan,
aku lalu depan ckgu khairudin.
Pastu die pegang aku, tanye aku dtg awal ke lmbt.
Pastu citer plak pasal die jumpe akak ipar aku kt STF.
Die citer yg aku ni slalu dtg lmbt kt akak aku.
Mampos seyh. Berani ke akak aku tu marah aku? hahaha
Aku ni kejap dtg lmbt kejap awal.
Klau lmbt, lmbt sngt klau awal, awal sngt.
Sebabnya, aku tak suka rush2 klau da lmbt.
Tapi aku suke rush2 klau ade bnyk mase lagi.
Tapi aku suke siap lmbt. Paham2 sendri je la.

Naik rehat mase Agama ngn cikgu Maryam.
Dia ajar pasal mukjizat rasul ngn ismatu rasul.
Lepas tu die bagi kertas TOV tu.
Lepas tu ckgu ckp,
'Kertas tu tampal skrng klau tak, nescaya ia hilang'
Hahaha. Budak2 ni sume ulang balik ape cikgu ckp tadi.
Ayat berdarah tu, "NESCAYA".
Bagi aku, khalid n shafiq, tu ayat skema.
Hahaha. Da dapat lagi satu perkataan skema.
Tape untuk memantapkn BM.
But lately, aku asyik terpkir pktaan2 gramatis untuk
esei BM je. Baru aku terpkir. Sblom ni buat macam UPSR je.
Noob na mampos.

Lepas tu mase seni plak.
Cikgu Norimah masok.
Sruh lukis lukisan sampol jajan tu.
Aku lukis coki coki punyer.
Sblom tu die sruh anta bku.
Mase die tnde tu, die tanye Mohd Norazam yg mane satu.
Aku pon mngaku la.
Aku paling ta bleh trime ape die ckp,
aku ni ade bakat melukis.
OMG! Please la. Aku paling ta suke melukis la.
What makes her thinks that way arh?
Pelik sia. Tapi macam bagi aku smngat
supaya jadi minat kt lukisan ni.
Sket je la ta bnyk pon. Benci tetap benci. Hahaha.

Aku ngn Khalid ade plan baru.
Hahaha. Pengasas die Khalid la.
Rncangan2 jht die ngn shafiq mmg bnyk idea.
tapi blom dilksanakan. Nnti kot.
Aku pon ade plan aku sndri. Plan individu je.
Nti agak2 macam da berjya baru aku citer2 heboh sket.
So just wait n see.

So I think that's all for today.
See you guys soon ar.
Enjoy Song of The Post.

"3 Doors Down - Here Without You"

(Click to play)


A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same
But all the miles that separate
Disappear now when I'm dreaming of your face

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight it's only you and me, yeah

The miles just keep rollin'
As the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated
But I hope that it gets better as we go, oh yeah yeah

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight girl it's only you and me

Everything I know and anywhere I go
It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls, when it's all said and done
It gets hard but it won't take away my love, whoa

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight girl it's only you and me, yeah oh yeah oh

Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?