Woo Woo Woo!

Assalamualaikum!


Woo! Lame da ta update blog.
Bnyk bnde da terlepas tapi ta update. Huhu.
Tapi yg paling latest, aku da beli gitar.
Aku beli gune duit aku sndri.
Abis tu na tunggu akak aku punyer belanja lmbat sgt
so aku beli la sndiri. Harga sratos lebey.
Pastu aku dngar citer mak aku na gnti duit aku
sbb die ckp klau mintak kt die mak aku da belikan.

Since I'm a noob beginner guitarist,
mesti la bnyk bnde na kne blaja. Benci tol.
Tapi na blaja pon ta bleyh sebab tune ta betol lagi.
Biarlah. Nanti lame2 ok la tuh.

Things that exciting me, Math & Sci week is coming!
Huhu. Both my favourite subject in class. Hahaha.
The most exciting event is definitely Rocket Launching Competition.
Last year pegi smpai peringkat negeri then dpt tempat.
Tak sabar nak tngk botol roket tu terbang lagi.
Tambah2 plak die stuju nak join. I'll lend you a hand mase na buat roket tu nnti.

Ckgu Haslinda suruh aku masok prtndgan buat ucapan hari guru
na bagi kt Pengarah Pelajaran Johor. Tu pon klau terplih.
Tapi ckgu tade minggu nih.
Tapi aku da dibagi bahan utk buat rujukan.
Tadi bincang bahan dengan 'dia' n can be said as privately
sbb ta de orang kacau sngt.
Just mase dak2 ni masok balik, Shafiq gi tulis smthing kt buku
then show it to us.
Pergh Shafiq ni. Soalan ta bley bla.
Nasib baik masing2 sporting.
Klau single da lame da aku usha balik.

That's all for today. Huhu! Cya!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?