ZZZZ!

Assalamualaikum!

Kalau la aku ade satu lagi ruang yg bole aku tulis ape perasaan aku slame ni, kan bagos.
Ade banyak bnde yg nak diluahkan. Tapi entah la.
Aku luahkan sikit saje.

First,
'Kau' nak tau? Aku ta suka kau sbb kau ta suka aku.
Ta boleh ke jadi sporting sket? Ade aku ngutuk2 kau?
Ade aku wat kau sakit ati? Macam blagak pon ade.
Eeiii. Aku baru pasan la. Pehal entah asal aku ckp,
nnti ade je bnda yang kau buat aku sakit ati. Pehal sia?
Ade ke selama ni aku sakitkan ati kau, kacau hidup 
dan mati anak kucing kau yg bongsu? Tak de kan?
So, perasaan aku kat kau plak. Aku nak ckap ngn kau pon sakit ati.
Selama ni macam ok but lepas 2-3 kali baru aku pasan.
And skrng, fkiran aku pasal kau pon brubah. Negatif je.
Aku macam nak marah kat kau pon ade gak. 
Tapi aku ni orang jenis yg ta pandai na marah.
Pendamkan. But once aku bersuara, baru la tau CD tu bulat ke petak.
Ei, klau ta na jadi kawan pon cakap je la. 
Aku ade bnyak lagi kawan yg ley wat aku happy.
Lagipon, klau sblom ni kita member, ade tiap2 ari kita bertegur?
So kawan pon ta kawan same je. Cume kali ni, aku da ta suka kau.
Teros terang yang kau ta suka aku, prngai aku.
Biarla klau prngai aku jahat. Bukan aku mintak kawin ngn kau.
Sekian.

p/s: M**z*, jgn terasa. Bukan kau.
Secondly,
Exam mendatang. Target aku, 7A1B, top 3 and to beat 'you'.
Aku takot nnti ade Open Day, and result terok pastu kne ceramah free by Mr. Sidek dpan ckgu.
Zzzz. Ta mau arh. Tidak! Aku da dpat bygkn da. Haiz.
Aku ade lagu baru yang best. Secondhand Serenade - Something More.
Click here to prewiew the song.
Waaa. Slow sia. Ta terungkap betol.

Lastly,
ari tu ade cikgu na buat aku bnuh diri.
Sebab aku da jnji kt someone, klau aku jd ******** aku bnuh diri la.
Mimpi ngeri mnjadi knyataan. Cg Kamariah pnggil n whisper smth.
Aku da ta terckap ape2. Nak je aku bagi alasan pindah skola next year.
Haha. Bestnye. Argh! Love Science n SAMURA. Wooo!
Cikgu ni asal plih aku? Aku ni da la terok.
Bley caye ke aku ni? Ta tngk ke ape jadi mase skola renda dlu.
Bukan ta kenal aku. Skola renda lagi da ajar aku.
Tapi dulu ok kot. Skarang je terejal sket. 
Argh! Cikgu Salamah, I MISS YOU!
You are the first person that always encourage me to become a successful student.
You praised on me, believe in me and make me scared of all teachers 
when I was in Standard 1 Bestari. You've being nice to me.
Saya rasa ade berkat jgak salam cikgu tiap2 pagi tuh dulu.
Klau tak, mungkin da lupe cikgu. I'll never forget you as my Best Teacher.
And I promise, I'll try to be like who I am when I was in Standard 1.

Da la. Karang lagi meraban pulak.
Cya. Assalamualaikum.!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?