Exam Days! Haiya!

Assalamualaikum

Pkol 7.06 gerak ambik Ame kat uma. 2 ari da.
Smpai skola around 7.17.
Then tetiba ckgu Saw na tnya aku apsal lambat ari tu.

Aku        : *Mematikan enjin lalu mula menolak moto.*
Mr. Saw : Awak kenapa lambat? 
Aku        : *eh, slalu ta tnye plak* Pegi ambik kawan, cikgu.
Mr. Saw : Jadi kawan awak lambat?
Aku        : Tak lah. Saya yang ambik die lambat.
Mr. Saw : Jadi awaklah yg lmbat?
Aku        : Tak. Saya kluar awal tadi cume pegi ambik kawan.
Mr. Saw : Kalau macam tu awaklah yang lambat. Macam mane awak cakap ni?
Aku        : *baru terfikir ayat sesuai sebab panik sekejap* Saya patah balik pegi ambik kawan tadi.
Mr. Saw : Hah! Awak cakap patah balik kan senang. Ni cakap putar belit ambik kawan kluar awal la.
Aku        : Saya tadi cari perkataan sesuai nak digunakan. Blur kejap. Boleh jalan, cikgu?
Mr. Saw : *mengangguk*
Aku        : *sambung tolak moto cari parking*
Ame       : *Seems to be speechless along the conversation. Hahaha. Tape tape*


For the first day of exam,
it's BM & Sejarah. Hahaha.
For BM, it starts with Paper 2. Sempat siap semua soalan.
Unfortunately, bhagian B mcm ta gempak je krngn aku.
Bhgian C macam terbnyk plak aku meraban.
Bhgian D aku lupe na ulangkaji . Haha. Redha.

Paper 1 BM, agak susah.
Tapi aku cool. Sebab aku redha dah. Hahaha. 
And lastly, Sejarah. Ta ley fokus sbb shafiq dok blakang mnyetan.
Susah siket tapi still under control. Huhu.
Sepanjang hari kedua exam smlm, aku dok sblah Mieza. Yahoo!
Haha. Da la dua2 dmam. Sian die. He2. Dok sblah2 plak tu.
Khalid la pakse aku. Pndai die coverkan aku time ckgu tnye.

For second day of mid term examination today,
English Paper 2 & 1 and Geografi.
Semalam, satu bnde pon aku ta bace sebab bajet Geografi senang.
Mase English paper 2, everything seems to be fine.
Section A & B bleyh dikate kan "boleh la"
But for section C, entah pebenda aku bebel pon aku ta tau.
Paper 1 plak ok. Salah 1 je. Aiya! Soalan da check kat bku sape entah.
Sebab soalan tu dari soalan sebenar PMR sbnar 2008.

Lastly for Geografi,
as I expected, memang senang la.
Tapi yg paling pandai, cikgu entah ambik soalan dari mane,
pastu kat soalan tu ckgu photostat tapi jwpan tak padam clear2.
So ade bnyk jawapan yg da ade. Wakaka. Wat lawak je.
Asal aku tngk soalan tu je ktawe. Sian la hai. Hehehe.

That's all. See for third day's highlight
Cya , people!

║║╔═╦╦╦═╗║╚╝╠═╦╦╗
║╚╣║║║║╩╣╚╗╔╣║║║║
╚═╩═╩═╩═╝::╚╝too, M! hehehe.
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?