Bole tak klau ta letak tajuk post?

Assalamualaikum. . . .

Currently it's 12.11 am 12th July 2010.
Guess what? Yea. I'm waiting for World Cup final match.
Harap2 la ta tertido. Mate da kuyu smacam je nih.

Pergh! Ta pasal2 plak dapat famous free Jumaat lepas kan.
Cikgu Esah bagi ceramah kt pimpunan psal psanan dari budak yg umur ta smpai 13 taon.
Macam pesanan keagamaan sket la.
Ok. Aku dengar. Tapi dgn pasaan yg rimas. Sbb penat dduk. 
Lame plak die ckp kt dpan tu.
Pastu, last2 die ckap,
klau nak tau ni pesanan daripada siapa, awak boleh tnya sorang pelajar 3RK.
Dalam pale aku, '3RK? Sape hah? Ok fine. Nanti aku tanye sape member aku tu'
Then dengan ta semena-menanya, ckgu esah ckp.
'Mohd Norazam Sidek klau ta silap saya. Awak boleh tnya die. Pesanan tu dpat dari satu program'
Aku, 'Hah! Ta pasal2 aku plak. Mane aku tau pesanan dari siapa'
Program yg die mksudkan tu kem kt Negeri 9 ar tu.
Kem bijak periksa.
Aku nmpk die ade gak anta anak die.
Die tau aku pegi sbb jumpa akak aku.
Tapi aku ta dpat plak informasi yg anak die dpt tu.
Mungkin sbb aku laki tmpat lain. Anak die pompan tmpat lain.

Lepas tu, pegi kelas 3S na pulang brg kt Izzatul.
Then geng2 die tnya aku sapa sapa!
Alamak! Mane aku tau. Aku ta dpat pon bnda tu.
Tngk balik bku yg dpt mase program tu pon ta tertulis.
Pastu aku jadi kaunter prtnyaan da. Adeyh! 
Ta pasal2 je kan. Kat masjid pon dtnya gak arh?


Smlam rumah rmai orang.
Tapi ta ramai sngt pon.
Amir ajak lawan PS2 bola ngn die.
Uma die ta de orang. Aku pon dtg la.
Die ajak sebab nnti ade pertandingan lawan PS kt skola.
Sape menang die menang la.


But it doesn't seem a good weekdays for me.
Mostly spend mase kt uma die.
Smlam pon tido uma die ngn Khalid.
Pastu pagi tngk bola kt kedai.
Tapi mate ngntok je. Balik uma die tros tido.
Diorang je lepak2 lagi.

Pagi plak pas balik uma kjap pegi main futsal.
Aku main ta lame sbb dtg lmbat.
Pastu pegi uma die balik lawan PS lagi.
Smpai petang. Adeyh. Mmg mcm ta best je.

Papepon esok skola.
Tapi skola esok bukan mlam ni.
Aku na iron baju, buat folio kot. pastu tunggu bola start.
Cya!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?