Days of mine `

Assalamualaikum kepada semua yang telah melayari blog tak guna ni (seriously. It's for fun) dekat dekstop or dari mana-mana lah ye. For the first time, post kali ni dikecilkan saiz font nya. Reason, saje je na memudahkan pembacaan ta paya scroll banyak-banyak sampai ke bawah.

It's 3.54 am and 20th night of Ramadan. Yea yea yea. Memang malas na tido. Lepas tengok perlawanan badminton final tadi Malaysia lawan China yang abis pukul 1, memang malas rasanya na tido. Malaysia kalah pulak tu. Tak ape la. Adat pertandingan. Kalau suma nak menang sape pulak yang kene kalah? Takkan nak suruh pengadil tu pulak menanggung kekalahan, kan. Beliau tidak bersalah. Lepas tu chill-chill pulak dengan cousin and akak aku kat ruang tamu luar. Aku dengan melayan PSP, cousin aku pinjam kredit dan perkhidmatan handphone aku untuk bergayut dengan awek barunya (!@#$%) dan akak aku layan Facebook di netbook. Dengan pemikiran yang jahat, aku berangan untuk memiliki satu lagi gajet untuk hidup aku sebagai ganjaran. Harap-harap tercapai ye.

Ok ok. Selain daripada berangan, membaca, ber-PSP etc, ape lagi aku buat? Erm.. Aku biasalah suka layan lagu-lagu emo and suka meng'emo'kan diri. Duduk kat corner mane-mane then thinking about my life. Banyak benda dipikirkan. Risaukan bapak aku yang ade luka. Walaupon sikit tapi kalau die cakap sakit, lebih sakit penderitaan dalam hati aku yang aku rasa. Harap-harap la baik cepat. Raya tahun ni rasanya memang tak best. Abang-abang aku tak balik kot. Balik pon mase da nak naik skolah. Pastu masing-masing busy kerja la ape la. Aku ta nak cakap lebih-lebih pasal kesibukan diorang. Nanti kalau aku da keje kene batang hidung sendiri susah jugak. Haiz sangat membosankan. Macam ade something ta complete. Tapi ta ape, satu ari nanti akan last jugak semuanya.
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?