Fourth and the last day of PMR Trial Examination + Dimanakah Adam???

Assalamualaikum . . . .

Sangat sangat bagos bahawa peperiksaan yg berpuaka sudah tamat.
And sekali lagi, aku bagi tau yg aku ta buat betul betul, ok.

Hari Isnin ari tu, paper Pendidikan Islam and KHB-KT.
And macam biase. Berapa minit lagi nak exam baru aku baca.
Surprisingly, ape yg aku baca tu sume kuar. Hahaha.
KHB jgn hrap la aku nak baca. Selak selak smpai abis je bku rujukan tu.
Ahad sblumnya umah aku ade majlis pertunangan akak aku.
Ye la saya mngaku die agak lawa.
Semoga berbahagia je la ye kak.

And ari ni last day exam.
Subjek sains. Yea boleh tahan agak senang tapi ta sure A la.
Sblom exam aku baca balik sume bab 8 sbb ta de kat kelas mase blajar tu.
Mule2 kertas dua boleh la senang.
Then kertas satu average je soalan die. Tak susah senang pon tak.

Tetapi,
lepas abis jwb soalan tu, kami pergi surau.
Tapi tercari cari watak utama form 3 tu, Adam.
Masing masing pelik Adam ta de. Ish ish ish.
Mane la kau pergi dam. Kitorang rindu. xD
Dah la baca yasin pagi tadi laju laju pastu cm ape.
Tu dak2 ni ckp la. Aku dtg lmbt so dengar sket je.
Terperanjat jugak tngk die kat depan tadi.
Asrap awal2 kate ngn aku masa aku smpai sbb aku buat mka pelik tngk Adam kt depan.
Die kate 'Buat rosak majlis je'. Aku ngangguk saja. Haha

Selamat berpuasa kawan-kawan!
Tahun ni PMR dah. Jangan buat benda bukan2 lagi suda la.
Aku pon da bersihkan hati LOL.
Hahaha. Aku pon mcm bernasib baik. Wakaka.
Aku klau da gile benda yg orang ta expect aku buat pon boleh dibuat. Hahaha.
Alah. It's nothing la. Ta sbar habis PMR.
Pastu akan meng'iblis'kan diri abis2. Tunggu la.

Bosan nye klau tolong berniaga kat bazaar tahun ni.
Tapi klau dduk uma ta tenteram pulak.
Macam la aku study kt uma ni. Haih, tlong je la.
Tapi bosan. Argh! Saya ingin melambai. o/ 

Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?