Third day of PMR Trial Examination!

Assalamualaikum . . . . .

Yea yea yea.
Today is the third day for PMR trial exam.
And today's paper is a death subject for most of the students, MATHEMATICS.
Woohoo. Concentrate in class and do a bit exercise then it will be as easy as pie.
Ceyh ckp pndai la aku ni. Tapi homework cikgu bagi mcm la pernah buat.
Awal awal taon je buat but then makin lame makin malas.Haha.
Tapi ta pe. Aku fokus kat kelas. Dduk depan skali tu. Woo.

Okay okay.
Paper sebelum rehat kitorang, Paper 2.
Paper 2 ta pya rushing sngt sebab mase yg die bagi lame gak.
Tapi klau soalan susah mmg gelabah jugak.
Paper 2 kali ni bnyk yg diorang kate senang.
And yeah, it's quiet easy for me but still got wrong on easy question. 
Aiya. Aku da check da tapi ta bernasib baik la.
Baru ingtkn na score perfect paper 2.
And Epul paling yg dok blakang aku ni bnyk kali pnggil.
Budak2 ni ckp, klau paper 2 senang mesti paper 1 susah.

Lepas rehat, smbung paper 1.
Mase 1 jam 15 minit je.
Pastu na kne jwb 40 soalan yg na kne kire2.
Mane ckup ma. Mmg ta smpat na semak.
Tapi kali ni aku buat laju2, and ta buat double triple check.
And sudah kebiasaannya, mesti ade soalan yg tembak2 sbab da ta tau.
Soalan yg mmg aku tmbak ikut logik ade 3.
Redha je la. Susah siket paper 1 ni. Mase ckup2 je.
Then ckgu lokman boleh plak tnya aku satu soalan ni camane dpat.
Nasib baik nak terangkan ta lame klau ta da ta smpat na buat.
And rmai jugak yg still mngira lagi time mase da abis.
Adeyh. Kurang latihan la tu. Same cm aku. Hahaha.

Ingatkan na wat study group petang tadi for science.
Tapi klau da sangkut kat uma aku abis la. Hahaha.
Citer pasal masing2 punyer citer.
If my expectation was right, one day I'll apologise to Shafiq.
Adeyh. Kesengalan sia. Ta boleh sia aku.
Lebih baik ta tau daripada wat sakit ati je kan.
Pandai aje cari alasan na defend dri sndri. Haiz..
Sesuka je la. Nasib baik la bernasib baik klau tak, dah lame da.

And mase diorang kt sni, aku tido smbil tutup mate dgn slimut
and mmakai earphone bukak volume maximum dengar lagu SS baru.
Lepas beberape minit, I fell asleep.
Lepas bangon, diorang ckp aku ngigau2 sebut2 name.
Adeyh. Impossible maa. Diorang slah dengar.
Entah2 aku ngigau nyanyi ke. Argh! Siao ley.. Hampeh betol.

And aku tak suka. Hahaha. 
Alangkah bestnye klau PMR akan habis.
Da terbayang2 da. Enjoy abis la kitorang!
And I hope that thing won't happen.
So cya guys!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?