Secondhand Serenade recorded new song?

OMG! Few days ago, I logged in to Facebook and found this.



Wow! Satu lagi lagu duet dari John! Tak sabar nak dengar.


Lepas tu hari ni, satu lagi berita yang menggembirakan bagi peminat setia Secondhand Serenade macam aku ni. :P


And for this, aku rasa dia record balik lagu-lagu album baru dia yang tak macam dulu-dulu macam Something More etc kepada versi akustik pulak. Kalau dulu, lagu SS ni mostly based on acoustic and rock guitar. Tak pon piano ke. Sekarang lepas album baru keluar, ramai peminat kritik cakap tak macam dulu-dulu yang akustik tu. Tapi bagus la, keunikan. Takkan masih mahu di takuk lama? Papepon, semua lagu SS memang best. Sebab genre lagu dia ni mostly emo. Hahaha. That's why music is my passion and my life.

FYI, these songs are my favourite. Give it a try if you like emo song and I bet you won't regret it.

Awake
Like A Knife
Hear Me Now
Something More
Pretend
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?