Dua spesies baru.

Assalamualaikum.
Entri ni cuma nak bagi tau yang kat blog ni dah diletakkan chatbox berintegrasikan Facebook.
Facebook Chatbox ni bila korang komen, dia menggunakan account Facebook korang.
Kelemahan nya cuma ta boleh tinggalkan link korang je la macam yang biasa2 tu.
Tinggalkan secara manual boleh laa.
Tapi walaubagaimanapon, chatbox lame masih wujud di sebelah kiri page ni pula.
Sila lihat seperti gambar di bawah.


 
Maaf la ye. Edit gune Micorsoft Paint je.
Photoshop tak de sebab baru lepas format PC. Nak download belom nak rajin lagi.
Kalau ada pon, malas nak bukak sebab loading lembab gila. Hahaha.


Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?