Alamak! Room aku kene 'HACK' dengan sopan.

Assalamualaikum . . . .
Hari ni lepas balik solat Jumaat je lepas masuk pintu, akak aku tetiba cakap
Wah. Senang lah ye hidup kau!
Aku plak ta paham. Blur gila ape die cakap tu. 
Then go straight to bilik, in my mind it's like, 'Argh! Tidak! Ape berlaku?'.
Guess what. It's tidied up already. Aiya!
Lihat lah ini.





Kenapa la ade orang kemas bilik aku? Serba salah betul.
Aku ta suka susahkan orang. Tapi tu pon ikut orang laa. Haha.

Bukan ape. Kalau nak tunggu aku kemas, jawapan aku tetap sama.
'BUKAN SEKARANG. NANTI JE LAH'.
And bila aku kemas tu, aku kemas betul2. Cuma ada banyak round la. Lain tempat lain round.

Sebelum ni pon sebenarnya da banyak kali da bilik ni dikemas (oleh orang lain).
Tapi biasa lah, benda macam ni kalau kita rasa penat sendiri, barulah nak betul2 hargai die.
Kalau orang lain buat, 'Biarlah. Nanti boleh kemas balik'.
So lepas ni kalau bilik aku sepah, tak perlu la orang lain kemas ye. Hahaha.

Lagi satu, ni gambar dulu masa bilik aku kotor2 dulu.

.
.
.
.
.
.
.
.



Eh, gambar yang last tu tak de kene mengena kot. Jangan layan sangat.
Sesape yang ranidafobia tu sila ambil baldi cepat2. Termuntah kat depan PC/Laptop susah pulak.
Hehehe.
Comments
2 Comments

2 comments:

mizz said... [Reply]

hah !! , kw yg fobia ., kate uwg lak !! .. wooo ! besr nyer minatg 2 ..

Ajam said... [Reply]

Memang super besar. Yang ta boleh tahan, dak tu pegang selamba je. Cis. Mencabar kredibiliti aku. Haha.

Post a Comment

What do you feel?