Kenapa? Why? Porke? (Spanish)

Argh! Ramai sangatlah yang merajuk dengan aku minggu ni.
Hari tu, Epul sebab kononnya tak ajak dia pegi jenjalan kat bandar.
Walhal, Asyraf da ajak tapi dia yang tolak.

Then, akak aku. Aku ta bape kesah yang ni. Haha.
Tadi die nak cerita something kat aku.
Then aku ngolok dia. Pastu mrajok ta mau citer dah.
Mengada-ngada betul. Cam budak kecik je.

Tapi yang paling penting bagi aku,
pagi tadi mesej2 kejap dgn Miza.
Tapi masa tu aku ta boleh serius. Sebab mamai baru bangun tido.
Pastu die tengah pening kot aku pegi kacau and tambah pening die.
Aku tak tau. Kalau tau memang ta kacau pon.
I was told to 'diam!' then forever I'll be.

To all these persons, I just want to say, I'M DEEPLY SORRY.
Aku tau, bila baca benda ni, dalam hati tu mesti terlintas,
'Memang betol la dia ni suka sakitkan hati orang./Tengokla ramai gila die da sakitkan hati orang'
Now all that I feel now is like I'm losing everything, even though I'll lose it anyway, but I wish not this soon. Haiz..
Entah lepas ni sape pulak la yg jadi mangsa aku untuk dsakitkan hati ye.

Comments
2 Comments

2 comments:

m!zz said... [Reply]

alalala~ xmjuk laa .. da2.. jgn pk2 lg.. coe suow kw diam .. hbez 2 , suow mkn ubt, aq da laa mlz na tgok bnde 2 , apelagi mkn. .

Ajam said... [Reply]

But it's for your own good.
Mana tau ade pape ke.

Post a Comment

What do you feel?