Ini adalah tag award!

H
Assalamualaikum ! Hey hey hey, people!
I've been tagged with this yashashi girl, Miss Mizz di blognya.
A very special thanks to her. 
Terima kasih, xixie, nandre, kumaopta!
:-)

adasd

1)      Apa nama kamu punya title blog ? 

Title blog saya adalah 'The Midnight Battle!"
Haha. Gila ganas. Mana ada.
Sebetulnya ni la. HaL AjAm

2) Kenapa kamu letak tuu sebagai title ? 

Sebab semua content yang ada dalam blog ni berkaitan dengan hal-hal pemilik blog ni, Ajam.
Ajam aku la tu. Kawan-kawan siber aku biase panggil Ajam.
Kawan-kawan real panggil Azam.
Eh, perlu ke aku citer semua ni? Bukan lari dari soalan ke? Maaf. 
Dan untuk pengetahuan juga, title blog ni ta perna ditukar sejak kali pertama blog ni di'create. 

3) Siapakah teman kamu yang paling kamu sayang ? ( bukan gf/bf ) 

Teman yang paling saya sayang ialah my kawan, Shafiq. Kita da berkawan since tadika ok? Waah.
Saya juga menyayangi this girl, Mieza. Kalau dalam bahasa inggerisnya, I love her. ;-) Hehe
Saya sayang semua kawan-kawan saya yang pernah hadir dalam hidup saya.
Kita jangan putus hubungan tau? ;-)

  4) Kenapa kamu sayang dia ? 

Kalau tak sayang, jangan tanya kenapa aku bunuh mereka pulak ye? Haha. Main-main saja.
Saya sayang Shafiq sebab aku da anggap dia macam adik beradik. Keluarga dia kenal aku, keluarga aku kenal dia. Pemikiran kitorang sama especially when it comes to something not good. Means perkara-perkara negatif. Hehe.
Saya juga sayang Miza sebab dia manja (haha), dia suka buat hal (:p) dan kitorang memang rapat la. Hehe.

  5) Tag 6 org dlm award ni . 

Aduhai. Banyak kot 6 orang. Aku tag semampu aku je la ye. Ini dia.

Yuna
Que 
Entah la
Tak tahu
Kau pon boleh
Sape-sape yang ada nama 

Sekian, terima kasih. :D 
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?