New thing on my room wall! Haha

Assalamualaikum and hai hai hai!
Saya cuma mahu kasi tahu, semalam I've been working on something tau.
That something ialah men'deco dinding bilik aku yang ade lagi ruang kosong.

Ape yang aku buat? Menconteng kah? Graffiti kah?
Tidak dan tidak. Aku tak se'pro tu nak buat keje-keje halus macam tu.
Alah, malas la na citer lagi. Tengok je la ni. Hehehe.


Tak cantik kan? Kah kah kah.
Sebenarnya aku bosan. Pastu tengok2 dinding bilik aku ade ruang kosong yang banyak gila.
Tu yang aku terpikir nak buat artwork (tu dikira artwork ke?) kat ruang kosong tu.
Pastu aku beli la wall sticker kat pasar malam tu. Satu RM2.
Aku beli tiga dapat la RM5. Tapi sebenarnya wall sticker tu sebenarnya akan membentuk pokok.
Tapi aku ta nak la skema sangat. Buat la something yang lain. 
Ye la. Bukan ape. Ape barang bilik orang laki tapi ade benda2 camtu. Tak show la camtu. Haha.

Ambik masa 1 jam lebih tau aku nak tampal minatang ni semua.
Tu pon ade la lagi baki lebihan sticker tu. Tak bnyak. Ade la dlam 20% dari jumlah asal.
Yang baki-baki tu memang tempat dia kat tong sampah la ye. Hehe.

Yang ruang bertentangan dengan dinding tu dah penuh sebab aku tampal poster2 aku dapat dari majalah g3 tiap2 bulan. Lihat lah ini. Penuh bukan?


Klik la klau nak tengok ape yang tertulis. Hahaha.

p.s : Semalam aku pegi rumah pakcik aku nak tuntut netbook. Last2 dia ngaku dia da gadaikan da benda tu. Esok bapak aku and dia nak pegi tebus balik kot. Tunggu je la ape akan jadi. Harap2 tak de pape jadi.
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?