this 100 truth about me!

First of everything, thanks Que kerana mengingati saya. LOL. Hehe.



real name : Mohd Norazam bin Sidek. Ni interview keje ke?
nickname : Paling famous, Azam. Ajam pon same jugak. Acam, Jambung! (Argh! WTH!)
zodiac sign : Pisces kot.
male or female : Khunsa tak de kan? Haha. Aku laki la. Nama pon da Mohd tu.
elementary school : SK Ayer Baloi. Skola luar bandar. Kampung la senang citer.
tall or short : Tinggi la kot. Haha. Memang tinggi pon.
sweat or jeans : Iblis ade tak?
phone or camera : Telefon berkamera. 2 in 1. Senang kan?
health freak : Yang ni dia tnya ape ni?
orange or apple : Apple la. Ade ke company Orange? Klau apple kan ade iPhone and Macbook.
do you have a crush on someone : Hahaha. Ta jawab ta dosa kan?
eat or drink : Manusia boleh hidup lagi lama tanpa makanan berbanding tanpa air. Pikir la sendiri
piercings : Eh, tidak laa..
pepsi or coke : Jus buah-buahan lagi bagus. Good for health. Tapi aku lagi suka 100 Plus time penat melampau.




have you ever.
been in an aeroplane : No no. Not even in a dream. Dalam kapal angkasa pena la. Tapi dlam mimpi la. haha
been in relationship : Ye kot. Haha.
been in car accident : semoga dijauhkan. Tak penah.
been in fist fight : Tidak! Saya budak baik! (baik la sangat)




first && last.
first household chores : macam tak de kot. haha.
first best friend : Shafiq bin Ahmad Sakimin. Dia ku temui masa dekat Tadika Agama Johor hampir 10 tahun lalu. Haha.
first award : Kat darjah satu kot. Dapat no 1 periksa. Haha.
first crush : Seorang penduduk kg parit maklumi. Hehe.
first word : Waah. Kau tnya aku mcam aku ni ade disk plak kat blakang badan aku macam dlam citer tron tu boleh tau semua pasal individu dia yang lepas.
first section : Section ape pulak ni? Soalan tak lengkap tol.
last person you talked to in person : Kakak aku. Nama dia Faz.
last person you texted : Miza! Yashashi girl! Hehe
last person you watched movie with : Dengan akak2 aku jugak.
last food you ate : Tomyam, roti kaya bakar.
last movie you watched : Cuti-cuti Cinta. Tengok kat pc.
last song you listen to : Secondhand Serenade - Like A Knife
last thing you bought : Berus gigi! Haha. Cam pelik je jawapan aku ni.
last person you hugged : Bapak aku kot. Tak pon sorang kawan aku tapi lupa sape. Tapi dia laki for sure




favourite.
food : Tomyam! Maggie! Masakan ibu ku tersayang!
drink : Kak, horlick ais satu!
bottoms : Skirt atas peha seluar jean dan tracksuit la.
flower : Bunga yang wangi dan kelihatan romantik untuk diberikan kpada someone.
animal : Kucing serta katak arnab
colour : Black, white and blue are just the great combination of colours.
movie : Megamind! Haha. Or anything comedy animation movie.
subject : Science is my priority. Math will be second.




( put an ✖ in the braceket if yes )
( ✖ ) had falling love with someone
(    ) celebrate halloween
( ✖ ) had your heart broken
( ) went over the minutes / text on your cellphone
(    ) had someone question about my sexual orientation
(    ) got pregnant
(    ) had an abortion
( ✖ ) did something I regret
( ✖ ) broke promise
( ✖ ) hide a secret
( ✖ ) pretend to be happy
( ✖ ) meet someone who changed your life
(    ) pretend to be sick
(    ) left the country
( ✖ ) try something you normally wouldnt try and liked it
(    ) cry over the silliest thing
( ✖ ) ran a mile
(    ) when to the beach with your friend
( ✖ ) got into an argument with your friend
( ✖ ) hated someone
(  Tak tau la  ) stay single for a whole year




currently.
eating : Tak la
drinking : Pon tak
listening to : Secondhand Serenade - Stranger through iTunes.
sitting or laying : sitting .
plan for today : Tengok bola final M'sia lwan Indonesia. Tapi dah abis da. M'sia menang tau. haha
waiting : for school.




your future.
want kids ? : Mesti la. Kalau tak nanti tak de sape jage masa kita tua, kita akan kesunyian. Kputusan zuriat kturunan.
want to get married : Of course. Kan satu ibadah. errm. Tapi lepas aku capai cita2 aku yg paling cikai, doktor.
career : Anything related to science will be fine.




which one is more attractive ( choose one ) .
lips or eyes : Her eyes , her eyes make the stars look like they're not shining. Hehe.
shorter or taller : Taller. Nak kizz senang? Hahaha.
romantic or spontaneous : Combination of romantic and spontaneous. Sometimes romantic, sometime spontaneous.
hook up or relationship : Relationship laa.
looks or personality : We'll be attracted by its looks first before we know someone's personality, right?




have you ever.
lost glasses / contacts : I don't wear them.
snuck out of a house : Pernah kot. Tapi bukannya bapak aku ta kasi kalau aku cakap ngan dia. Cuma bapak aku da tido je.
held a gun / knife for self defense : Tak. Tapi bersedia untuk itu pernah kot.
killed somebody : Yeah! Baru kejap tadi. Best betul. Haha. Mana ada!
broken somebody heart : Jap aku pikir. Err. ade kot. Entah la. Aku cuma nak cakap, tak de manusia perfect kan?
been in love : Haha. Yeah!
cried when someone died : Tak kot. Sebab aku redha. Lagipon, baru skali berlaku. Biarlah aku yang seterusnya. Tak sanggup nak hadapi kesedihan.



do you believe in.
yourself : Not really. Kadang2 tak kadang2 ye.
miracles : Yeah! Sebab saya selalu cakap 'Tunggu la keajaiban datang'
love at first sight : Mungkin. Tapi untuk sebelah pihak je kot. Sebab aku macam da experience sndri.
heaven : Sudah terang lagi bersuluh tertulis dalam al-Quran.
santa claus : Tidak. Itu kepercayaan bangsa/agama lain. Aku bukan bangsa tersebut.
superstition : Percaya kot. Ilmu hitam tu semua iye la tu. Perantaraan syaitan.
kiss on the first date : Muslims are forbid to kiss a non-muhrim. Jadi aku ta tau.




truthfully.
is there one person you want to be with right now : boleh jugak. Lame ta jumpa. Boleh bual2 lame2 ngn dia. 5 hari lambat lagi kan? Hehe
do you know who your real friends are ? : Why wouldn't I? Mesti la. Aku ade berkawan dengan non-human ke?
do you believe in god : My name is Ajam. I'm a muslim and I'm not a terrorist. Haha. Muslims like me always believe in our God.
post as 100 truths : Dah buat da. Cukup seratos ke tu? Aku ta kira pon. Sebab ta penting.
the lucky 25 - 5 peoples : Miza, Farhah, Tira dan sesiapa saja yang rasa nak buat, silakan. Saya kawan anda. :D

p.s : Orang-orang yang saya tag, benda ni banyak kot. Kalau ta nak buat pon ta pe. Aku ta na menyusahkan korang je. Itu saja.
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?