Argh! Saya rasa teruk!

Kenapa?
Why?
Porke?
Weisheme?
Doushite?




Argh! Aku rasa teruk. Sebab, I leave her lonely.
Kenapa la tak de lagi phone lebih kat umah ni.
Kenapa la enpon aku tu nak rosak?
Kenapa la semua orang nak gune phone diorang kat sini?
Bagi saya pinjam la. Saya kesian kan dia.

Aku cuma nak temankan dia saje.
Jangan risau ye sayang, saya akan membaikinya secepat mungkin.
Tunggu saya k. Jangan lari. And I'm serious.
Sebab da terbayang je kalau benda same berulang.
Masa tu aku ta dapat contact die, then...
Tidak tidak lupakan! Maafkan saya.
Tak berniat pon na mengungkit. Cuma aku takot berulang lagi je.
Itu saja. Please don't leave me.
'cause I love you so much, syg. 

Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?