Award la dey!

Award ini telah dicipta oleh orang bernama munirah kot. Haha.
Dan Tiera telah tag saya untuk jawab soalan berikut. Terima kasih. :D


Baiklah. Mari kita lihat sapa yang kena.

1. siapa superhero yang paling kamu minat and paling superb la ?

Superhero yang paling suka? Herm..Apa ye?
Megamind ade dalam list superhero kan? Sebab die kan pelindung Metrocity. Haha.

2. kalau kamu ada power , nak kuasa apa ?

Aku nak kuasa hentikan masa. Nak kuasa terbang.
Nak kuasa yang macam Kyle dalam citer Kyle XY tu sebab dia mmg hebat. (aku tau la tu tv je.)

3. tag to 3 superb readers yg korang rase mmg gila super .

Haaa. Yes, kau yang tengah baca ni.
Ye memang kau pon aku nak letak nama tapi lupa. Haha. 
 
 
 
p/s : Maaflah ye Tiera sebab lambat. Sebab aku mcam mlas nak menaip bnyk2. Hahaha. Papepon thanks.
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?