Hari ni kan . . .

Aku tak tau kenapa hari ni macam bosan sangat.
Maksud aku, macam kosong je.
Mungkin sebab banyak perkara kot yang jadi.
First, aku ta buat pape homework malam sebelumnya.
Pastu, cikgu Biology aku pulak marah sebab jawapan exam teruk.
Then, wah. Mana ada kosong. Aku pandai menipu sekarang.

Tadi petang lepas balik sekolah aku pergi rumah Shafiq.
Belakon untuk pertandingan drama sempena Minggu anti dadah esok.
Adoihai. Lemah betul nak kene perform depan perhimpunan depan semua.
Idea sape tah ni? Menyusahkan betol.
Nasib baik watak aku siket.
Mudah2an segalanya ok la ye.

Haih. Aku tau la aku buat salah.
Tapi aku ta sengaja. Aku ta nak pon buat salah tu. 
Ayat-ayat yang aku nak keluarkan hanyalah akan dilihat sebagai ayat-ayat manis untuk pujuk yang biasa saja.
Oleh itu, aku pon ta keluarkan ayat tu.
Tak pe lah. Take your time as much as you want. 
Aku takkan kacau. Kan aku da cakap, yang aku akan kacau hidup kau. Haih....

My eyes' magnet get stronger. 
It attracts from above to below in a very strong way.
But I still have some more homework undone.
Haih..With the condition of my room yang totally in mess ni, nak buat pon tak de semangat.
I guess I just need a new decoration. I'll think about it later. 
So, keyboard's off for now. Cya!

Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?