It was so tiring!

Ok it must be so weird why am I still here not doing what I've said to do in my last sentence in this post.
Ala. Bak kata email saya, sukehatiakula. Haha.
Aku nak bagitau, aku baru balik kem dari Tanjung Leman.
Kem ni untuk pengawas. Terima kasih kat cikgu Kamariah, cikgu paling lama aku pernah kenal kat skola tu.
Sebab tu aku suke psiko die. Hahaha. So here I am!
What a nice place. Love to see the cleanness of the beach kat sana.
Bersinar-sinar mata aku tengok tempat tu ta tercemar. Waah. Ku jatuh cinta! Hahaha.





Kat sana bole la best siket dengan aktiviti die.
Tapi nama pon kem kan. Mesti la ketat peraturan die.
Tak de la ketat sangat macam kem2 yg aku pernah pegi sebelom ni.
Tapi kira ok la. Cume pendapat aku, kem aku pegi sebelom ni lagi tough die punyer rules.

Aku kat sini datang bukan sebagai pengawas. Jadi aku ta terasa klau kene marah ramai2. Hahaha.
Best kot mandi laut ngan member2. Waah. Hahaha. Nak mandi laut lagi. Hahaha.

Eh kejap. Kat sana aku bawak alat tulis.
Tapi sampai sana, alat tulis sume da kuar dari pencil case aku.
Orang suruh aku tukar pencil case aku sebab dah lunyai katanya.
Tapi aku cakap tak nak. Sebab, aku kan suke keunikan.
Pencil case aku kan unik. Tak ke unik namanya ni?


Ala aku tau la cantik. Tak payah puji.
Tapi nanti aku tukar lagi cantik ye kawan2. Hahaha.
okok. Really got to off now.
My left eye dah macam jadi macam mata the great kak limah je. Haha.
Mataku merah sebelah, tapi tak sakit. Kenapa ye?
Tak pe tak pe. Cya manusia!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?