Selamat tinggal sementara (insyaAllah)...

Hello people!
Ape aku na tulis ni arh?
Haha. Ok let's start it.

The other day, saya, Mohd Norazam bin Sidek, telah menjadi orang gila.
Haha. Apsal tah aku tulis camtu. 
Aku nak cakap, aku dapat hadiah. Dari these persons which are

And hey both of you, I would like to say thousands thanks to you.
Dah lama ta dapat hadiah. Rasa macam diri ni kanak-kanak pulak. Haha.
Apa yg aku dapat? Ahhaa.. Ok yg tu rahsia.
Aku bagi clue je la.
Korang pikirkan benda yg tak pernah dipikirkan tahap keistimewaannya.
Got it clear? Then you're genius. :D

Exam 1 baru saja tamat. 
Aku ta heran sangat pasal exam satu ni. Ta penting pon.
Tapi tadi, untuk kali keduanya dalam hidup aku, aku ta habis jwab soalan Math.
Bukan Math moden tapi Math Tambahan.
Sebabnya, tadi aku terpaksa meletakkan diri aku dalam keadaan separuh sedar
bagi menenangkan rasa tidak sihat aku ni.
Konsentrasi terganggu plus ape2 tah lagi. Tak pe. Aku ta heran. Haha.




Dengan keadaan aku yg tak sehat ni, esok pulak kene ikut pegi kem pengawas.
Aku macam tak percaya kenapa aku pergi esok? Atau kenapa aku pergi?
My dear Miza, jaga diri baik2 ye. Jangan nakal-nakal.
Saya pergi tak lama. 1 hari je tak dapat contact.
Anggap la phone aku rosak ke atau pape la.
Macam yang sebelum sebelum ni.
Tapi bukan 'sebelum' ni punyer kem ye? Saya takut.
Kalau pening kuat makan ubat ye. Kalau selsema minum la air panas yg dpat memanaskan badan siket.
Nanti kalau hari ahad saya lambat balik, kasut basuh siang2 tau. Jangan malam2.
Asam yang saya bagi jangan makan banyak sangat. Tak baik.

Always know that my mind won't forget you even a second.
If you wonder what am I doing over there, 
please answer to your mind that I'm thinking about you and super miss you.
And yes, I will miss you very much sayang. Hahaha.
Kalau rindu saya, makan la coklat yang saya bagi tu klau belum habis lagi.;-)

Itu saja untuk kali ni. Miza, saya akan buat tag awak tu lain kali yea.
At the time when you read this, saya kat sana tengah rindukan kamu.
Jangan lupakan saya ye?

Selamat malam.....

*saya akan buat tag awak tu lain kali ye. Tunggu..


Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?