Ye. Saya penipu. Dan saya teruk! Argh!!

Danial IM aku kat Facebook.
Die kata, Miza ada cakap aku ada buat hal kat die yang aku sendiri ta tau.
Jangan marah Danial. Dia tak salah. Aku yang salah. Aku yang paksa die bagitau.

Aku rasa tak sedap hati gila. 
Bila lagi aku nak mengaku yang aku tipu.
Pasal B square ke B kuasa dua ke.
Tu semua bukan Nisak.

Kenapa aku tipu?
Sebab yang citer pasal B2 tu semua dekat kem pengawas.
Ape kene mengena?
Aku ta nak kau pikir 'Oooh. Patut la nak sangat pegi sana. Rupanya ade budak tu ikut'
Dia ikut ke tak ikut, tetap tak membezakan ape2 untuk aku.
Kalau kau ikut ada lah beza. Haha.

Kenapa aku tipu?
Benda ni macam terlalu kecik kot. 2-3 minggu nanti akan dilupakan.
Sebab tu la aku ambik risiko tipu je la pasal benda ta penting ni.
Argh! Kenapa aku teruk sangat ni.
Percayalah, kalau ditanya ape lagi yang aku pernah tipu, aku akan cakap memang tak ade.
Kenapa aku tipu?
Ingat tak, hari tu kau baru je ok dengan aku.
Dulu kita macam pernah bergado pasal kewujudan karakter yang tak ada kene mengena dengan kita kan?
Aku takot kalau kau bertambah marah kat aku lepas dapat tau karakter tersebut ada kat kem tu kan?
Lagi-lagi budak2 ni selalu cerita pasal karakter tersebut, depan kau ngan aku.
Diorang tak kaitkan aku. Diorang semua kaitkan Nasrul.
Maafkan aku ye?

Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?