Update #3 Lawatan ke KL (je...)

Kitorang da bertolak meninggalkan Kilang Proton. Tadi lepas bertolak dari masjid, aku tido sampai lah tiba kat kilang tu. Kat kilang tu kira ok la. Puas la jugak. Cume ta puas sepenuhnya je. Haha. Paling tak mem'bestkan, cameras are strictly not allowed in the factory, atau akan dirampas oleh security. Tak pe tak pe. So sekarang kitorang on the way to take komuter to KL Sentral untuk ke KLCC. And guess what, it's my favourite venue, Petrosains. Ok, sila fokuskan pada perkataan SAINS bila aku cakap tu tempat favourite. Hehe. So that's all for now. I'll be back.
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?