Update #6 Lawatan ke KL (je...)

We're leaving for i-city right now. These budak beli banyak barang maa. Aku beli dua je. Tu pon benda ta berfaedah. Menyesal kat satu barang aku beli ni, bateri phone. Abang yang jual tu poyo. Dia kata, bateri yang dia jual tu ori. Pastu cakap kat kitorang, "kau budak Johor kan? Tengok muka da tau". Herm... Aku malas je na beta balik. Dah kalau jual kat uptown tu, ada ke yg ori? Lagipon bateri phone tu ada kemik siket. Pastu aku yakin, dia cakap kitorang budak johor sebab kitorang pakai name tag. Sekali lagi aku diamkan je. And dia ada offer na caskan bateri phone aku. Aku ta bagi. Takot dia tukar bateri phone aku yg ori tu dengan bateri phone yang tak ori. Tak pe la. Lagi satu barang, aku beli beg. Hahaha. Aku kan memang tak bole tengok beg cantik siket. Nanti mula la gatal na beli. Hehe. Bila la na sampai i-city ni...
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?