Videografi my sister's wedding! Woot

Seperti yang aku cakapkan hampir sebulan lepas, I'm working on something new project untuk wedding akak aku kan. Sebenarnya aku buat videografi akak aku. Haha. Saje2 try. Bukan sebab aku dah bosan dengan gambar tapi sebab aku teruja ku mengejarmu teruja memilikimu biarkan ku terus (apsal aku tertulis lirik lagu OST Juvana nih?) dengan video pulak. Tapi tak banyak shot aku buat. :'(
Jadinya, tak cantik la. Dah la banyak gegar. Maaf lah ye. Guna Nikon D90 je. Bukan handycam pon. Legycam kot nama dia. Tripod aku tak guna. Malas! Besar ok minatang tu. Hasilnya, argh! Video rosak! Layanlah...



 
Majlis Pernikahan 25 Jun 2011 from Ajam654 on Vimeo.
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?