Happy birthday to YOUS!

Assalamualaikum! Lama bebeno rasanya tak mengarut kat sini. Sudah, tak mau cakap banyak. Mari teruskan.

Minggu lepas, telah diadakan majlis rumah terbuka kat rumah aku. Ye la rumah aku. So aku pun jemput la semua kawan-kawan aku. Di sini, Mohd Norazam ingin mengucapkan bertimbun-timbun terima kasih kepada semua yang hadir. Kepada yang tak dapat hadir tu, maaflah. Sebab program tu malam kan? Memang banyak kekangan kat situ. Hehe...









Pada malam yang sama juga, kitorang celebrate birthday beberapa orang makhluk Tuhan paling seksi ni. Err, mereka adalah dari kalangan ahli keluarga aku sahaja ye. Hehe.

Mereka yang diraikan ialah Mohd Najib (4 September),
Mohd Norizan dan anaknya Amar (5 September. Untunglah birthday sama anak bapa),
Nor Fazlina (9 September) dan
Adam (28 September).








Gua tetiba nak terasa tersisih sebab gua sorang yang birthday'nya bulan 2. :'(
Tapi tak mengapa. Macam la aku kesah wey. Hahaha.






Dan dikesempatan ini juga, aku nak wish happy birthday to our nation as celebrating Hari Malaysia pada hari ini. Pagi-pagi bukak Facebook, nampak la beberapa orang manusia tulis Selamat Hari Malaysia. Sampai sekarang masih lagi yang buat status camtu. Kalau tahun lepas masa diorang tak bagi cuti umum, ada diorang ingat? Entah-entah tak tau pun Hari Malaysia tu ada. Ada yang ingat Hari Malaysia  tu sama dengan Hari Ulangtahun Kemerdekaan. Haha. Sebenarnya, aku pon tergolong dalam golongan orang yang macam tu. Wuahaha! Hari Malaysia aku dimulakan dengan sambutan beramai-ramai kat gelanggang futsal. Dah kalau kat gelanggang futsal, buat ape lagi? Main futsal la weyh! Thanks bagi cuti :)

I think it's all for now. Gua mula terasa lapar. Ada sesape nak belanja gua McD tak? Kalau tak de, better bagi aku makan. Akhir kata, selamat berbuka puasa :D Wassalamualaikum....





P/s: Downloading Windows 8 punyer preview. Tak sabar nak try. Hahaha!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?