Exam sedang dihadapi

jraehlaskjfhasdljfkjloieag3809499hqgpoh4g0apf'g0
}QHga'0gH"GH"H

That's what happen when you feel nothing's fun to do. Wua! Gua tengah exam sia. Baru ingat nak score banyak A final exam ni. Tapi dua subjek dah buat spoil. Satu, subjek kegemaran budak2 ni. Tak perlu lah aku nyatakan nama subjek tu. Nanti ada pulak stalker yang takde life tu orang yang nak mengadu pasal benda yang dah jadi sejarah. Haa.. Pasal sejarah, satu lagi subjek ialah sejarah. Aku tak dapat study sejarah hari tu sebab buat tugasan yang dah sah-sah kene tolak markah. Pergh!


Oleh sebab itu, aku rasa aku dah lepaskan dua subjek tu berlalu pergi je. Hahaha. Aku sebenarnya lapar ni (ada kene mengena tak). So for the upcoming subjects, I'll try to do yang paling good lah. Especially subjek sains like Chemistry, Physic, Biology (Bio awak boleh dapat A ke?) dengan Add Math. Kali ni aku optimis untuk dapat A- or at least B for add math. Waah! Tak salah rasanya nak motivasikan diri untuk bagi semangat buat yang terbaik, ye tak?

Tadi paper Math. Perh, banyak kot aku tak tau. Rasa sakit hati membuak-buak bila soalan objektif yang dia bagi, macam tak de jawapan. And the students are not informed about this. Tau apa akibat dia? We'll spend time like 5 minutes or even more trying to solve the question over and over again end up with different answers than the answers provided and try again assuming that it's our careless step. Tambah lagi pulak dengan budak2 pompan form 2 yang menjerit-jerit macam orang gila time diorang rehat. Wahlawey! Masa tu dalam hati aku cakap

"Kalau aku dapat budak pompan yang jerit-jerit tu sekarang, aku pijak dia, aku letak tapak kaki kanan aku kat dagu dia, tapak kaki kiri kat perut dia masa dia terbaring sambil kata kat dia 

'Mak kau kat rumah suruh kau pegi sekolah memang suruh jerit-jerit eh? Kau tak tau kan kitorang ade exa? Ni aku bagitau kau la ni. Tapi terpaksa la dengan cara macam ni, sebab memang style aku. Sorry tau.'

Baru puas hati aku"

Hebat tak tahap imaginasi aku? And hebat tak cerita aku? Monolog dalam monolog. Aku pun tak tau macam mana boleh jadi macam tu.

Kepada kawan-kawan yang membaca, good luck kepada anda ya. Buat betul-betul k. Dan ingat, jangan meniru tau. Hehe. Itu saja. Bosan kan ucapan aku? Haha. Dah lah. Assalamualaikum...
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?