@#$% punye hacker!

Dalam post aku yang lepas pasal Habbo, aku ada bagitau yang Habbo aku kena hack kan? Tapi masa tu hacker tu just ambik barang je tapi tak tukar password.

Tapi haritu, bila aku try balik nak login kat Habbo, password dengan email aku salah. Aku terus jadi 'Huh! Apsal ni?' Aku cuba la tak panik sangat. Aku anggap yang aku salah password. Tapi makin aku try makin tak betul. Aku pun try lah gune button 'Forgot your password' tapi email untuk recover password tak sampai. Pergh! Tau tak apa makna dia? Dia tukar sekali email aku.

Penat penat aku suruh staff Habbo tu retrieve balik account Habbo aku, dia bole senang-senang pulak tukar password aku. Memang @#$% lah! Aku yakin yang email dan password aku tu betul and memang tak salah. Sebab aku memang ingat Habbo yang aku retrieve tu aku memang suruh link kat kat email google aku. Mana mungkin saya boleh lupa secepat itu.

Satu lagi bukti kukuh yang boleh menyatakan yang memang dah kene hack habbo Ajam654 tu ialah berdasarkan screenshot di bawah.

Screenshot dari Habbo page aku (www.habbo.com/home/ajam654)


Page aku kene edit. Dengan outfit Habbo aku yang terserlah nampak noob. Weyh! Outfit Habbo aku walaupun tak HC tapi masih nampak pro. Aku ada identiti sendiri la! Entah bila masa tah badge2 yang pelik2 tu aku dapatkan. Sengal punya hacker pegi guna account aku. Argh!

Tapi lantak lah. Aku bukan main Habbo lagi pun. Cuma sakit hati tu ada lah lagi. Kepada hacker tersebut, jika anda Islam, nanti kat akhirat aku tuntut account Habbo aku dulu baru lah kau dapat lepas. Hahahaha!

Adios!
Comments
1 Comments

1 comments:

Amy Nazmi said... [Reply]

hahahahahahahahahahahahahahahahaha................
dah MU KALAH,,HABBO KNE HACK PLAK 2....KEHKEHEKHKEH

Post a Comment

What do you feel?