Part Conan mengaku dia Sinichi kat Ran

Kalau nak tau, cerita Detective Conan tu memang aku minat. Hahaha. Lagi aku minat time part dia dengan girlfriend dia si Ran tu.

Tapi kalau korang selalu tengok la kan, time si Conan nak mengaku je yang dia tu Sinichi, ada je halangan. Jangan harap lah yang dia akan mengaku kat mana-mana episod sebab sememangnya takkan. Penulis dia kan pandai...

Tapi tadi aku jumpa satu video kat youtube yang si Conan tu mengaku yang dia tu Sinichi kat Ran tu. Tu antara scene romantik kot. Aku bosan2 cuti ni memang nak tengok citer Conan je. Hahaha. Panjang pulak aku ulas pasal cerita kartun ni. Papepun, discover yourself lah. Satu lagi pesanan, video ni part ketiga dari keseluruhan episod. Kalau nak tau apa sebenarnya yang
terjadi, tengok dari Part 1. Okokokok sila lah tengok...


P/s : AKU DAH DAPAT PHONE AKU BALIK. HAHAHAHA!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

What do you feel?